Pony's te koop - Berktzicht Summer Breeze

Gegevens

2011
Z
Merrie
Vos
New Forest
5.000 - 10.000
Sectie D pony (1,37m tot 1,48m)
Nederland
Talent
NA
Yes : 06/12/2015

Meer informatie

Berktzicht Summer Breeze

Wegens overgang naar de paarden is onze prachtige Summer Breeze te koop (originele naam Berkzicht Silvia). Summer is een merrie van 8 jaar oud (27-04-2011) met stokmaat 1.48. Ze is op 4 jarige leeftijd, net zadelmak, bij ons gekomen. 

Summer is door onze dochter opgeleid naar het Z1 dressuur (Z2 startgerechtigd) en L springen. Dressuur heeft de voorkeur voor onze dochter en is daarom niet hoger geklasseerd in het springen maar Summer heeft hier ook zeker aanleg voor en is erg enthousiast met springen. Gaat ook wekelijks naar het bos en heeft een aantal keer een oefencross meegelopen. Kortom een echte allrounder en een blikvanger zowel in de dressuur als in het springen.

Ze is braaf bij de hoefsmid en op de trailer (ook een paar uur op de trailer is geen probleem). Gaat elke drie kwart jaar naar de tandarts en osteopaat. Uiteraard jaarlijks geënt en ontwormd. 

Summer is een lieve, vrolijke en werkwillige sport pony. Een paar dagen stil staan geeft ze niks om, opstappen en wegrijden zonder problemen. 

Wij staan open voor overname van de zadels (dressuur en spring, elk half jaar gecheckt door de zadelmaker) en beide hoofdstellen welke goed bij haar passen. Dit geldt ook voor de dekens (Bucas, Recuptex en Kentucky showdeken). Summer staat nu op een pensionstal waar ze overdag buiten staat en s’nachts op stal. Ze staat samen met een ruin in de wei. Ze is bij aankoop klinisch gekeurd, nog nooit kreupel en of ziek geweest. Geen stalgebreken. Uiteraard zijn alle keuringen toegestaan voor k.k. 

Wij zoeken een leuke nieuwe enthousiaste ruiter/amazone voor onze lieve stoere pony die nog heel wat in haar mars heeft, gezien de leeftijd en het niveau. Prijs nader overeen te komen. Graag telefonisch contact.

Stamboom

Vader
Oosterbroek Francois
Moeder
Sandy
Vader van vader
Brandy
Moeder van vader
Oosterbroek Felice
Vader van vader van vader

Moeder van vader van vader

Vader van moeder van vader

Moeder van moeder van vader

Vader van moeder
Ralph
Moeder van moeder
Kantje's Sandra
Vader van vader van moeder

Moeder van vader van moeder

Vader van moeder van moeder

Moeder van moeder van moeder

Contactgegevens & locatie

Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam:
Naam: Neeltje Horjus
Plaats: Elst Ut (Utrecht)
Land: Nederland
Telefoon: