Paarden te koop - Boticario UP

Gegevens

Nederland
Dressuurpaard
2011
Z1
Hengst
PRE
15.000-25.000
Bruin
166 - 168 cm
Schoonheid
NA

Meer informatie

Boticario UP

Wegens tijdgebrek aangeboden Boticario. Hij is een grote, lieve goedgekeurde PRE hengst van 1.67 en 6 jaar. Het is echt een plaatje om te zien en hij doet het heel goed met rijden.

Ondanks zijn jonge leeftijd is hij z1 geklasseeerd, hij beheerst de galopwissels en pirouettes en heeft 3 hele goede basisgangen. De stap is heel ruim voor een PRe en de galop is krachtig en gedragen. Gezien zijn karakter, uiterlijk en beweging is hij zeker geschikt voor het hogere werk.

Ik heb Boticario gekocht bij de fokker met 2.5 jaar. hij is op correcte wijze zadelmak gemaakt en verder doorgetraind. Boticario is braaf op buitenrit en makkelijk als hengst. Ondanks dat hij gedekt heeft loopt hij samen met een andere ruin en een hengst op de wei. Ook op wedstrijdterrein is hij ontzettend braaf. Als je met hem op pad bent, heb je totaal niet het idee met een jonge hengst op pad te zijn. 
 

Boticario heeft een goede bloedlijn wat hem ook erg geschikt maakt voor de fok. Hij heeft 1 nakomeling, een merrie met veel maat en beweging en ze is een plaatje om te zien.

Stamboom

Vader

Risco CS
Moeder

Latina
Vader van vader

Moeder van vader

Vader van vader van vader

Moeder van vader van vader

Vader van moeder van vader

Moeder van moeder van vader

Vader van moeder

Moeder van moeder

Vader van vader van moeder

Moeder van vader van moeder

Vader van moeder van moeder

Moeder van moeder van moeder

Contactgegevens & locatie

Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam:
Naam: Margot van Lare
Plaats: Nieuwdorp (Zeeland)
Land: Nederland
Telefoon: