Paarden te koop - Ebonita

Gegevens

België
Fokmerrie
2009
Onbeleerd
Merrie
KWPN
Op aanvraag
Kastanje
169 - 171 cm
Super bloedlijn
No
No

Meer informatie

Ebonita

Ebonita is een merrie van 8jaar en is een interessante merrie voor mee te fokken in de tuigpaarden- of Arabo-Friezenfokkerij. Dit omdat zij 50% Friesbloed voert (vader Onne 376) en 50% tuigpaardenbloed (moedersvader Waterman). Deze merrie heeft al verschillende veulens gegeven in de beide fokkerijen en telkens waren deze veulens en zelfs 3-jarige paarden kampioen of reservekampioen. Het Arabo-Friese veulen dit jaar was zelfs kampioen van de hengstveulens op de keuring. Een paard met veel potentie in de fokkerij dus!  

Ebonita is een super mama-paard en heeft een heel lief karakter. Ze zou voor je door het vuur gaan eenmaal dat je haar vertrouwen gewonnen hebt. Ze is nooit beleerd in de koets of onder het zadel. Dit is natuurlijk altijd nog mogelijk!  

Op het moment is ze drachtig van onze eigen goedgekeurde Arabo-Friese hengst Dark Ulke. Voor een meerprijs kan het veulen mee gekocht worden. Er is eventueel ook een mogelijkheid dat wij het veulen terug nemen.  

Ebonita is altijd optijd ontwormd geweest, naar de hoefsmid gegaan en nagekeken door de tandarts. Alle keuringen zijn toegestaan op kosten van de koper uiteraard.

Normale prijsklasse!

Ben jij een echte fokker en wil je graag iets origineels met nieuw bloed fokken? Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen of bellen op het nummer 0483 04 90 01. 

Stamboom

Vader

Moeder

Vader van vader

Moeder van vader

Vader van vader van vader

Moeder van vader van vader

Vader van moeder van vader

Moeder van moeder van vader

Vader van moeder

Moeder van moeder

Vader van vader van moeder

Moeder van vader van moeder

Vader van moeder van moeder

Moeder van moeder van moeder

Contactgegevens & locatie

Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam:
Naam: Aerts
Plaats: Maaseik (Limburg)
Land: België
Telefoon: