Paarden te koop - Frilanta

Gegevens

Nederland
Allrounder
2010
B
Merrie
KWPN
6.000-8.000
163 - 165 cm
Makkelijk te rijden
Lynn
NA
Yes : 05/04/2017

Meer informatie

Frilanta

Frilanta -Merrie -28 mei 2010 -ongeveer 1.65m -Westenwind x Nourejev

Frilanta is een super lieve merrie van 7 jaar, Ik heb haar met 3,5 zadelmak gemaakt voor de fokkers en gereden tot haar 5 en daarna is ze terug op de wei gegaan wegens gebrek aan tijd van mij en gebrek aan andere ruiter en zodat ze nog even uit kon groeien omdat ze als 3,5 jarige wat aan de kleine kant gebleven was. 
ze is nu sinds een klein half jaartje weer onder het zadel en vind het enorm leuk om weer aan het werk te zijn.

Frilanta heeft een heerlijk meewerkend karakter, ze wil graag leren, pikt simpel dingen op en probeert enorm goed haar best voor je te doen.
Frilanta heeft een ruime draf en een correcte galop, ook laat Frilanta zowel los als onder de man een nette sprong zien. Ze laat zich heel fijn en simpel rijden en is erg fijn in de mond. Ze is braaf in de bossen en is verkeersmak.

Frilanta is als 4jarige een paar keer mee geweest naar oefen dressuurwedstrijden en vond het onbekend terrein en hele gebeuren geen probleem. ze liep braaf en netjes haar rondje en dat werd altijd beloond met fijne punten. 
De laatste tijd gaat Frilanta af en toe mee naar onbekend terrein om een klein parcoursje te springen. Ook dit vind ze enorm leuk, doet ze súper en hier zou ze heel goed in door kunnen groeien. Een galopswissel is voor haar geen enkel probleem en na de sprong zorgt ze altijd zelf dat ze weer de goede galop oppakt.

Frilanta heeft erg veel potentie om een leuk sportpaard te worden. zowel voor de dressuur als voor de springsport (of eventueel eventing) zou ze erg leuk zijn.
Ook voor de Fokkerij zou Frilanta met haar fijne karakter én goede papieren een prima aanwinst zijn!

We zijn dan voor Frilanta ook opzoek naar leuke ruiter/amazone die zin heeft om haar weer volledig in training te nemen en waar ze iets kan gaan doen met haar kwaliteiten.

Aangezien Frilanta nog steeds bij haar fokker staat zijn haar moeder, 3 jarige halfzus, en jaarling halfbroer ook te bezichtigen.

Voor meer vragen of informatie graag een email sturen. 

Stamboom

Vader

Moeder

Vader van vader

Moeder van vader

Vader van vader van vader

Moeder van vader van vader

Vader van moeder van vader

Moeder van moeder van vader

Vader van moeder

Moeder van moeder

Vader van vader van moeder

Moeder van vader van moeder

Vader van moeder van moeder

Moeder van moeder van moeder

Contactgegevens & locatie

Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam:
Naam: Lynn van kraaij
Plaats: Helmond (Noord-Brabant)
Land: Nederland
Telefoon: