Hippisch vastgoed - Boerderij met hippische mogelijkheden

Gegevens

1900 - 1910
Boerderij met hippische mogelijkheden
6
10 - 15
2 - 3
250.000 - 300.000
2
160
Bad Bentheim
IM-1707001

Meer informatie

Boerderij met hippische mogelijkheden

~~Referentienr. IM-1707001. Op een idyllische plek, rustig gelegen aan een eigen oprijlaan, bevindt zich deze royale woonboerderij met landerijen en volop schuur-/stalruimte in een bosrijke omgeving, op een schitterend perceel met bosomranding en optimale privacy. Ook een lustoord voor fervente paardenliefhebbers.

LOCATIE: 48455 Bad Bentheim. Referentienr. IM-1707001.
Deelstaat: Niedersachsen    District: Grafschaft Bentheim    Landkreis: Grafschaft Bentheim

REGIO:t. h. v. Oldenzaal- Almelo- Denekamp in Duitse grensstreek Bad Bentheim (D)

KENMERKEN:
Gebruiksdoel: wonen
Soort object: woonboerderij met aan- en bijgebouwen
Ligging: puur landelijk, buitengebied, rustige ligging, aan eigen oprijlaan, bosrijke omgeving
Bouwjaar: oorspronkelijk bouwjaar 1910, in 1968 grondig gerenoveerd-/uitgebouwd
Woonopp.: ca .166 m2 (en kan zelfs ook nog uitgebreid worden)
Perceelsopp.: ruim 2,2 hectare (ca. 22372 m2) grenzend aan woonboerderij-/bijgebouwen
Buitenruimte: landerijen met o.a. weiland, perceel met bosomranding, landelijke sfeer
Bijgebouwen: inpandige schuur ca. 130 m2, aanbouw stalgebouw (bjr.1960) ca. 153 m2
Bijgebouwen: grote werktuigenschuur met hooizolder en hoge-/ brede schuifdeuren.
Verwarming: centrale verwarming op olie, (Brötje) ketel werd inmiddels gerenoveerd
Energieausweistyp: Bedarfsausweis               Endenergiebedarf 242,3 kWh (m2*a)
Energieeffizienzklasse: G
Overig: ideale woonlocatie voor rustgenieters en dierenliefhebbers, paardenhouders

OMSCHRIJVING:
Idyllisch gelegen- puur landelijk- in een bosrijk buitengebied, bevindt zich deze royale woonboerderij met landerijen en aan-/bijgebouwen in de Duits-Nederlandse grensstreek, te midden van een attractief coulissenlandschap in het bosrijke Grafschaft Bentheim, op weinig kilometers rijafstand van de Nederlandse grens. De puur landelijke ligging van deze woonboerderij kan worden beschreven als nagenoeg Alleinlage met slechts een enkele buur en dan ook nog op ca. 200 m afstand. Perceelsoppervlakte maar liefst ruim 2,2 hectare
(ca. 22372 m2). Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1910, waarna in 1968 grondig gerenoveerd en verder uitgebouwd. Woonhuis en aangebouwde schuur-/stalruimte bevinden zich weliswaar in een goede bouwkundige staat, echter dienen er in het woongedeelte toch enige moderniseringswerkzaamheden te worden uitgevoerd. Het woongedeelte is deels voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing en deels houtenkozijnen met enkele beglazing alsmede grotendeels rolluiken. Behalve voor rustgenieters, ook een droomlocatie voor het houden van huisdieren, kleinvee, pony’s of paarden met inrichtingsmogelijkheden voor meerdere paardenboxen, open stallen, opslag hooi en stro, zandplaats buitenrijden, paddocks en volop weidegang. Voor paardenliefhebbers zijn er uitrijmogelijkheden in de naaste omgeving en een openbare rijhal op korte afstand. Deze woonboerderij ligt op ca. 3 km afstand van de dagelijkse voorzieningen.

OOK UITERMATE GUNSTIG GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERK VERKEER MET NEDERLAND

INDELING:
Begane grond: entree / hal met trapopgang, toilet, ruime woonkeuken (ca. 17,4 m2), eetkamer (ca.18 m2) door schuifdeur met woonkamer (ca. 28 m2) verbonden, slaapkamer (ca.17 m2), slaapkamer (ca. 13 m2), gang, waskeuken annex douchruimte, kelder met ketelhuis en 2 overige voorraadruimtes.
Algemeen: buitendeur entree v.v. glas-in-lood raam, staafparket in eetkamer & woonkamer,  rookkanaal in woonkamer.

Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 18 m2) met toegang tot balkon, slaapkamer
(ca. 18 m2) en tevens toegang tot balkon, badkamer metl ligbad als ook toilet en wastafel.
Algemeen: verdiepingsvloer: beton

BIJZONDERHEDEN:
Dit landelijk (bosrijk) gelegen woonobject is een ideale koopgelegen voor zowel rustgenieters als ook mensen, die veel ruimte nodig hebben voor grootschalige hobby w.o. het houden van dieren c.q. paarden, enz.

OMGEVING:
Bad Bentheim is een Duitse grensstad in het Landkreis Grafschaft Bentheim en ligt vlak bij de grens met Nederland ter hoogte van Oldenzaal. Aan Bad Bentheim grenzen Nordhorn (noorden), Schüttorf (oosten), Gronau en Ochtrup (zuiden) en in het westen de Nederlandse provincie Overijssel met de regio Twente en de plaatsen Enschede en Losser. De stad Bad Bentheim heeft een uitstekend voorzieningenniveau. Er zijn talloze winkels, scholen, artsen, banken, sportaccommodaties en diverse andere voorzieningen ter plaatse en bovendien bevinden zich aan de Nederlandse kant van de grens de streekcentra Oldenzaal en Enschede op weinig rijafstand, alwaar ook alle denkbare voorzieningen (o.a. ziekenhuis) aanwezig zijn.
Bad Bentheim ligt tevens onder de rook van Münster en Osnabrück. Het bosrijk landschap met karakteristieke oude bomenbestanden rondom Bad Bentheim biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Oldenzaal (NL), Enschede (NL), Nordhorn (D), Hengelo (NL), Lingen (D), en Gronau (NL). Uitstekende bereikbaarheid via Autobahn A 30 en A31 in diverse richtingen Nederland  Omgevingsinfo  www.stadt-badbentheim.de   en  www.grafschaft.de

INFORMATIE:
Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag- telefonisch vooraf- op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Aanbod vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Zie voor actueel aanbod WWW.INTERHUYSMAKELAARS.NL   Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage
incl. BTW.

 

Contactgegevens & locatie

Bezoek onze website: http://www.interhuysmakelaars.nl
Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam: Interhuys Makelaars
Naam: Norder
Plaats: Nieuwe Pekela (Groningen)
Land: Nederland
Telefoon: