Paarden te koop - Imke

Gegevens

België
Allrounder
2010
M
Merrie
Andere Stamboek
Op aanvraag
Zwart
163 - 165 cm
Talent
No
No

Meer informatie

Imke

Dit is Imke, ze is een lieve merrie van 7jaar met als vader de bekende Arabo-Friese hengst: Yk Dark Danilo. Van moeders zijde krijgt ze hard werkend Friezenbloed mee. In totaal voert deze merrie 18,75% Arabierbloed en 81,25% Fries. Dit maakt dat zij een veelzijdig paard is waar je veel kanten mee op kunt.
 
Imke is ontzettend braaf in de koets gereden. Ze doet dit heel goed en is een echte werker! We hebben een aantal wedstrijden met haar gereden en hier waren de resultaten steeds indrukwekkend! We zouden haar graag hogerop zien komen in de sport, want hier heeft ze zeker potentie voor: braaf in het verkeer, lief karakter, meewerkend en leergierig! Recreatief mennen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Ook is ze een paar keer onder het zadel gereden, dit moet wel weer terug opgenomen worden.
 
Imke is altijd op tijd ontwormd, geënt, naar de tandarts en hoefsmid geweest. Verder heeft ze geen (stal)gebreken. Wassen, trailerladen,… is allemaal geen probleem. Alle keuringen zijn toegestaan maar deze zijn wel op kosten van de koper.
 
Iets hogere prijsklasse, maar altijd bespreekbaar voor een gouden stalletje!
 
Ga jij aan de slag met deze leuke en talentvolle merrie? Voor meer informatie en verdere vragen mag u altijd een mailtje sturen of bellen op het nummer 0483 04 90 01.

Stamboom

Vader

Moeder

Vader van vader

Moeder van vader

Vader van vader van vader

Moeder van vader van vader

Vader van moeder van vader

Moeder van moeder van vader

Vader van moeder

Moeder van moeder

Vader van vader van moeder

Moeder van vader van moeder

Vader van moeder van moeder

Moeder van moeder van moeder

Contactgegevens & locatie

Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam:
Naam: Aerts
Plaats: Maaseik (Limburg)
Land: België
Telefoon: