Paardenportret

WIN een portret met karakter geschilderd door Mirelle Vegers

QUOTE VAN MIRELLE VEGERS
"We gaan jouw paard, de bijzondere band die je hebt met met je paard, op doek vereeuwigen! 
Ik laat je jouw paard daadwerkelijk beleven. De geur, het gevoel, jullie band. Ik laat het karakter en de ziel van jouw paard zien. Het is echt een cadeau waar je de rest van je leven van geniet.

OVER MIRELLE VEGERS
Ik maak paardenportretten met karakter. Portretten waarbij je de emotie voelt. Ik leg vast hoe jouw paard echt is. Ik laat het karakter en de ziel zien. Het is een portret die je daadwerkelijk voelt, elke keer weer als je er naar kijkt. Je kijkt regelrecht in de ziel van jouw paard en jouw paard kijkt door zijn ogen naar jou terug. Zo’n portret laat je één keer in je leven maken en ik garandeer je dat je hier elke dag opnieuw van geniet. Mijn stijl kenmerkt zich door emotie en gevoel. Ik maak verbinding met jouw paard en leg dit vast op doek.

​WERKWIJZE
Een helder, open en eerlijk gesprek vooraf vind ik belangrijk. We maken eerst persoonlijk kennis. Ik wil graag jouw verhaal horen en kennismaken van jouw paard. Het meekrijgen van het karakter is cruciaal om de juiste emotie en gevoel in het schilderij te vangen. Is jouw paard overleden, dan is het belangrijk dat je goede video’s en/of beeldmateriaal hebt.

VOORWAARDEN EN BEKENDMAKING
Heb je de post en pagina's geliked, gedeelt en zijn de reacties door jou en je vrienden geschreven, dan doe jij mee aan deze waanzinnige actie.
De gelukkige winnaar wordt op 12 september persoonlijk geselecteerd door Mirelle Vegers en op deze pagina bekend gemaakt.
Mirelle komt op bezoek bij je en maakt kennis met jou en je paard.
Het schilderij kan maximaal 1 x 1 meter worden, gemaakt met olieverf op Belgisch linnen.
Zie jouw portret tot stand komen met updates van Mirelle via Whatsapp.
Bij deelname ga je akkoord met de voorwaarden van Mirelle Vegers. 
VoorwaardenKunst-KvK2016.pdf
 

WIL JE MEER WETEN OVER MIRELLE VEGERS EN HAAR WERK? BEZOEK HAAR WEBSITE
http://www.paardenportrettenmetkarakter.nl/