Sport- en handelsstal de Schuilenburg

Gegevens

Nederland
Dressuurpaard
Veulen
N.v.t.
Hengst
KWPN
2.000-4.000
Bruin
169 - 171 cm
Talent
NA
NA

Meer informatie

Sport- en handelsstal de Schuilenburg

(Verkocht) Mister Money Maker, supermooi hengstveulen van George Clooney

Uit eigen fok bieden wij te koop aan dit prachtige donkerbruine hengstveulen van George Clooney genaamd Mister Money Maker. Mister Money Maker is geboren op 3 mei 2017 en zal rond de 170 hoog worden.

Vader George Clooney is een zoon van de lijstaanvoerder van de WBFSH sire ranking 2016, De Niro (Donnerhall x Akzent II). De moeder van deze hengst is Wallone, een dochter van de Weltmeyer-zoon Wolkentanz. Zij bracht eveneens in combinatie met De Niro het internationale Grand Prix dressuurpaard Delmar 3 van de Duitser Peter Brenske en Despino 15 die in Duitsland in de Nationale grand Prix loopt. Grootmoeder Fricka is een dochter van de Engels volbloed Forrest xx. Fricka is ook de grootmoeder van Don Johnson FRH (v. Don Frederico) die succesvol in de internationale Grand Prix sport is met Isabel Werth. De moederlijn vervolgt met dochters van de Hannoveraanse hengsten Western Star, Wendelin I en Wohlklang.

Moeder Euronia is een 8 jarige merrie van Upperclass x Tuschinski en heeft al meerdere veulens op de wereld mogen brengen, stuk voor stuk grootramige veulens met fijne karakters, veulen van vorig jaar v. Feel Good is tevens bij ons te bezichtigen.

Mister heeft 4 witte benen en een mooie bles, staat mooi recht op de benen, heeft een sterk fundament en staat correct in het rechthoeksmodel. Zijn aansprekend front en prachtige hals maken hem een dressuurtopper in de dop. Bent u geinteresseerd in dit prachtige veulen dan zien wij graag een berichtje tegemoet, filmpje op aanvraag.
www.facebook.com/deschuilenburg/

Stamboom

Vader
Georg Clooney
Moeder
Euronia
Vader van vader
De Niro
Moeder van vader
Wallone
Vader van vader van vader
Donnerhall
Moeder van vader van vader
Alicante B
Vader van moeder van vader
Wolkentanz
Moeder van moeder van vader
Fricka
Vader van moeder
Upper-class
Moeder van moeder
Aronia
Vader van vader van moeder
Polansky
Moeder van vader van moeder
Doliena
Vader van moeder van moeder
Tuschinski
Moeder van moeder van moeder
Perronia

Contactgegevens & locatie

Laat alle advertenties zien
Contactgegevens adverteerder
Bedrijfsnaam: Sport- en handelsstal de Schuile
Naam: Gert
Plaats: Apeldoorn (Gelderland)
Land: Nederland
Telefoon: