Vereniging Eigen Paard

Sportpaardenonline werkt samen met Vereniging Eigen Paard, hieronder meer informatie.

Aankoopbegeleiding
Het kopen van een paard of pony heeft heel wat voeten in de aarde. Althans: dat hoort het te hebben, want het is in het belang van het dier én van jezelf alle consequenties te overzien. Nog voor je eraan begint. Bedenk bijvoorbeeld met welk doel je een paard of pony wilt kopen. Ga je ermee rijden of mennen, recreatief of ook aan wedstrijden deelnemen? Heb je nagedacht over het budget dat je hebt te besteden en ga zo maar door. Vereniging Eigen Paard kan je helpen bij dit proces tot en met de aankoop middels de volgende diensten.

Horse dating
Een uniek evenement van Vereniging Eigen Paard, om onder deskundige begeleiding de perfecte match te zoeken voor jou en je toekomstige paard. Onder begeleiding van onafhankelijke deskundigen wordt niet alleen paarden bij je gezocht welke bij jouw wensen passen, maar je wordt geholpen bij het gehele traject.

Waar vind je een geschikt paard?
Het kopen van een paard of pony begint vaak op internet. Er zijn verschillende websites waar je opzoek kunt gaan naar paarden. Vereniging Eigen Paard heeft een samenwerking met Sportpaardenonline.nl 

Aankoopbegeleider
De aankoopbegeleider van Vereniging Eigen Paard is een onafhankelijk en deskundig persoon met met betrekking tot paarden. Een aankoopbegeleider geeft je advies over je toekomstige paard, bijvoorbeeld of het karakter goed is, het niveau en nog veel meer. Beschouw deze adviseur als investering. Hij voorkomt een verkeerde beslissing die aanzienlijk meer kost. Je kan met al je vragen omtrent de koop van een paard bij onze aankoopbegeleiders terecht. 

Mogelijkheden en tarieven
Onze aankoopbegeleiders kunnen je begeleiden vanaf het begin van je zoektocht. Er zijn diverse mogelijkheden om advies in te winnen.

Telefonisch advies, hieraan zijn geen kosten verbonden voor leden van Vereniging Eigen Paard, indien je geen lid bent zijn de kosten € 15,-. Neem contact met ons op indien je telefonisch advies wil via 076-8888018.
Videobeoordeling, leden betalen € 25,-, niet- leden € 35,- per paard.
Aankoopbegeleiding op locatie, De aankoopbegeleiding is alleen mogelijk voor leden van Vereniging Eigen Paard. De kosten hiervan zijn € 150,- exclusief reiskosten per paard. Neem contact met ons op indien je interesse hebt om hiervan gebruik te maken. We leggen je graag uit hoe we te werk gaan. 

Voor meer informatie: https://verenigingeigenpaard.nl/

 

Via de onderstaande links vind je een standaard “koopovereenkomst paard” welke je kosteloos mag gebruiken.

Deze overeenkomst is een service, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Nederlands : overeenkomst.pdf
Deutsch: vertrag.pdf
English: agreement.pdf

Staat jouw paard nog te koop?
Maak dan ook hier gratis een advertentie aan en bereik nog meer potentiële kopers.