Welkom

Sportpaardenonline.nl biedt de mogelijkheid om paarden, dekhengsten, vastgoed of hippische diensten aan te bieden. Na het maken van een account bestaat de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen met daarin uw paard of product. Sportpaardenonline.nl gebruikt drie verschillende advertentiemogelijkheden: standaardadvertenties, topadvertenties en homepage-advertenties. Afhankelijk van de gekozen vorm verschijnt uw advertentie bovenaan de resultaten of op de homepage. Dit vergroot de kans om te verkopen!

 

Adverteer je paard!

Sportpaardenonline.nl geeft verschillende advertentie-opties om je paard of pony te koop te zetten. Alle soorten paarden kunnen te koop worden aangeboden. Van dressuur- tot springpaard, van een recreatiepaard tot een fokmerrie. Zelfs als je een Fries, jacht- of recreatiepaard wilt aanbieden kun je terecht op onze website. Vergeet niet om je paard duidelijk te omschrijven en die compleet te maken met geschikte foto’s en eventueel video. Zo krijgen potentiele kopers een goed beeld.

 

Promoot je dekhengst

In de categorie dekhengsten bieden meerdere hengstenhouderijen hun dekhengsten aan.  Wil je je hengst optimaal onder de aandacht brengen? Vul dan alle gegevens, zoals afstamming, prestaties en beeldmateriaal, helemaal in.

 

Hippisch vastgoed

Verkoop je een hippische droomplek? Of zoek je er één? Bij Sportpaardenonline.nl vindt u landgoederen met hippische mogelijkheden, de mooiste paardenhouderijen, de gezelligste maneges en een perfecte pensionstal. Adverteerders krijgen de mogelijkheid om door te linken naar hun eigen website of die van hun makelaar.  Zo vindt u de meest geschikte plek voor uw paarden aan huis of toekomstige handelsstal.

 

Banners

Onder het kopje paardenbedrijven is het mogelijk om een banner te plaatsen. Als uw handels-, trainings-, of pensionstal meer klanten kan gebruiken kunt u zo de aandacht trekken. Bezoekers van onze website zien geregeld de  banners verschijnen. Voor slechts 15 euro per maand komt uw stoeterij, hengstenhouderij of ruitersportzaak nog eens extra onder de aandacht. Dit is uiteraard ook mogelijk voor hippische diensten, zoals instructie, transport en dierenklinieken.